Här kommer som lovat hemligheten bakom de saftiga dadelbollarna jag bjöd på under ayurveda föreläsningen i Värnamo den 23 april och yogaklasserna den 24-25 april i Ljungby!
För ca 15-20 bollar:
300 g färska dadlar
1,5 dl kokos
1,5 dl havregryn
1,5 dl valnötter
0,5 msk kokosolja
0,5 dl kakao + kakao till överdrag
0,5 dl sesamfrö
2-3 droppar essentiell olja (jag har använt mig av DoTerras oljor, det skulle gå lika bra med apelsin zest eller mortlad mynta för samma smaker!)
Mixa kokos, havregryn, valnötter, kokosolja, sesamfrö och de essentiell dropparna (eller annan smaksättning). Tillsätt sedan kakao och dadlar och låt mixas till en önskad konstisens!
Rulla, bekläd med kakao och njut 😍
Ha en fortsatt fin vecka!
Med värme,
Frida
Comments