top of page


När vi ses för en läsning av din astrologiska födelsekarta så förbereder jag genom att sitta ner och begrunda den innan vi ses. Under vårt möte förmedlar jag den bild jag har av dig utifrån din karta. Vi låter oss diskutera hur du relaterar till informationen och hur du kan använda den för att optimera dig själv som person! 

Bland annat kommer vi att gå igenom hur du instinktivt:
finner känslomässig trygghet,
kommunicerar,
uppfattas vid ett första möte,
uttrycker din kärlek,
går till handling,
är i din innersta kärna o.s.v. 

Med astrologins hjälp får du då hjälp att utforska de olika delarna av din personlighet vilket bjuder in dig till större förståelse för mångfalden du har inombords. När du på det sättet ökar din självkännedom kan det också leda till ökad acceptans gentemot dig själv och med den kan du röra dig framåt och nyttja din potential på ett både enklare och roligare sätt! 

Ett sätt att använda den astrologiska kartan är att lyssna till kartans budskap och nyfiket undersöka och begrunda vad som resonerar med ditt egna inre. Med den ingången kan en tolkning bidra till nya reflektioner och synsätt på dig som person vilka kan öppna upp för nya möjligheter oavsett om det finns en tro på astrologin eller inte. 

Ett annat sätt att se på astrologi är att vi valt vår karta. Att vi som själ har valt våra utmaningar liksom våra gynnsamma egenskaper för att kunna utvecklas mest möjligt under detta liv. Det innebär att det finns ett sätt att bemöta de svårigheter eller den komplexitet vi upplever som människor. 


Är din passion stark och du vill lära dig hur man läser av en karta så erbjuder jag introduktionskurser i astrologi där vi går igenom kartans uppbyggnad och struktur för att du vidare ska kunna avläsa kartor på egen hand! 

Välkommen att boka en tid för en astrologisk läsning eller fråga om nästa introduktionskurs här!

 

ASTROLOGI 

SAGT OM ASTROLOGISK
LÄSNING MED FRIDA 

 

"WOW! Vilken fin läggning på mig, jag fick sån klarhet i varför jag gör som jag gör och är som jag är. Jag har fått redskap att leva i min fulla potential vilket är ren magi. 

Jag har fått svar på frågor jag länge haft. Du är mycket professionell i ditt bemötande och får en genast att känna sig trygg under din läggning. Frågeställningen va djup och personlig och du lyssnade noggrant på varje svar man gav. Jag rekommenderar verkligen folk att gå till dig!"

"Wow, wow, wow - jag ville inte att timmen skulle ta slut för detta är så intressant och spännande! Det är fascinerande hur rätt mycket av det var och det är spännande att se vad året har att ge. Rekommenderar verkligen alla att anlite Frida - hon var lugn, lätt att prata med och fångade upp allt som inte bara är magiskt och vackert utan även det som skaver och är obekvämt." 

"Jag vill tacka Frida för en spännande läsning av min födelsekarta. Det var intressant, tankeväckande och jag kände mig bekräftad och sedd. Jag fick också med mig ledtrådar till fortsatt utveckling på min själsresa i det här livet <3"

 

bottom of page